You are not logged in.    Login    New User    Forum Home    Search  RSS Feed 

Location:
Renegade Zone  \  Renegade Zone  \  Maps/Mods  \  I hate the stupid level Editer

Back to Threads

Viewing Thread: I hate the stupid level Editer

 

razorblade001

Joined: 24 January 2005
Posts: 107
21 March 2005 01:06 (UK time)

The last few weeks i have been makeing some awsome maps but when i export them to lvl edit, temp it, and make it, nothing appers. I even made shore that the map was positioned X=0, Y=0, Z=0. I know its loading to because the words on the bottom of the screen go. Idk what to do im getting realy ticked off about it to!

You need to login to create posts in this thread.

letzbuerg

Joined: 05 December 2004
Posts: 51
22 March 2005 08:31 (UK time)

w00t vers ya use, and why export to lvl? export to .mix and use the developers version.?

You need to login to create posts in this thread.

bisen11

Joined: 13 November 2003
Posts: 90
22 March 2005 14:52 (UK time)

Your supposed to export renx w3ds to it. And you ADD it, not TEMP. If your making .mix then the terrain is the only thing you can ADD. Everything else you must TEMP.

You need to login to create posts in this thread.

razorblade001

Joined: 24 January 2005
Posts: 107
22 March 2005 22:42 (UK time)

nope... it still dont work. And now that i try it one of mp previouse maps isnt working. I tried exprting a simple plane and that worked. I think it hase something to do with my texturing. If any one out there know the answer please respond!

You need to login to create posts in this thread.

SuPpIePuP

Joined: 02 February 2004
Posts: 90
24 March 2005 20:51 (UK time)

Well I get that problem sum times and this is what I do.
First add ur map to the terrain folder instead of clicking make find a different map like C&C_City and make it then click new and try to make ur map it works for me.

You need to login to create posts in this thread.

razorblade001

Joined: 24 January 2005
Posts: 107
25 March 2005 02:45 (UK time)

nope... didnt work either...

You need to login to create posts in this thread.

SuPpIePuP

Joined: 02 February 2004
Posts: 90
14 May 2005 06:45 (UK time)

I kno ur problem when U export it did u make sure it was named terrain.w3d :D ?

You need to login to create posts in this thread.

razorblade001

Joined: 24 January 2005
Posts: 107
17 May 2005 15:13 (UK time)

no thats not it... i got help from sgtmay at cnc source. I put to many charachters in it... over 13. Can export stuff that has over 13 charachters....


You need to login to create posts in this thread.



Forums system (C) 1999, 2017 by James Bunting.

Terms of Use